Lush shimmy shimmy pločica za masažu

15.3.17


U prošlom postu OVDJE ste čitali o CoalFace sapunu za čišćenje kože. Kada priđete štandu gdje se prodaju Lush proizvodi, u ovom slučaju u Tuzli, ne možete odoliti a da ne kupite barem pločicu za masažu ili ako imate kadu, bombu za kupanje. Koliko mirišu njihovi proizvodi je neopisivo, pored toga izgledaju toliko dobro da biste pomislili da je u pitanju kolač i najradije bi ih pojeli. Danas vam pišem o pločici za masažu shimmy shimmy kojoj nisam mogla odoliti a da je ne kupim.



Šta kaže Lush?
Srcolika pločica s mirisnim maslacima, slatkom vanilijom i prirodnim benzojevcem. Omekšava kožu i kaduljom pročišćuje te omogućava buđenje intuicije, a pomaže i da ostanete prisebni, iako ste vani do kasno u noć.

Kako koristti?
Prijeđite masažnom pločicom po koži i odmah ćete primjetiti da se počela topiti. Nanesite željenu količinu na kožu i lagano umasirajte. Ne sadrži konzervanse. Držite je dalje od izvora topline i svjetlosti.




Šta kažem ja?
Shimmy shimmy pločica za masažu izgleda poput stiliziranog srca bijele boje sa sitnim šljokicama po sebi. Sastojci su isključivo prirodnog porijekla, izuzetno hranjivi - kakao maslac, shea maslac, apsolut vanilije, eterična ulja lavande i kadulje. Miriše na vaniliju, koristi se tako da se rastopi u dlanovima i umasira na suhu kožu tijela, ne mokru. Morate je držati na hladnom, jer se u suprotnom počinje topiti. Ja je držim u Lush kesici u frižideru. Ovo će definitivno biti moja ljetna ljubav, ima li ista ljepše kada na preplanulu kožu dodate malo sjaja a uz to i hrani vašu kožu?
Na slici gore sam utrljala malo više proizvoda da vidite koliki sjaj ostavlja, ja ću ga u tom slučaju koristiti
kao hajlajter na licu. A manju količinu stavljam najviše na dekolte i ruke, gdje ostaju samo sitne zlatne šljokice bez ovog bijelog sjaja.
Smatram da je ovo savršen poklon za ljubitelje prirodnih proizvoda i naravno šljokica. Ovo je ljetni must have za svaku od nas koja voli šljokice i sjajni završetak na koži. 




Cijena shimmy shimmy lush pločice za masažu je 10 KM za 30 grama proizvoda. Možete poručiti OVDJE. Za one koji dolaze u Tuzlu u Bingo City Centar, mjesečno bude štand sa Lush proizvodima, tačan datum objavim na mom instagram profilu @asja_m. Da li ste koristili nešto od Lush proizvoda i kakvi su vaši utisci?

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe