Lush Sleepy losion za tijelo

2.12.17


I ptice na grani znaju koliko volim Lush proizvode. Za one koji nisu upoznati o Lush proizvodima, oni proizvode proizvode napravljene isključivo od svježeg organskog voća i povrća, najkvalitetnijih eteričnih ulja i sigurnih sintetičkih dodataka. Nabavljaju sastojke isključivo od onih firmi koje svoje proizvode ne testiraju na životinjama, sami smišljaju proizvode i mirise, ručno ih rade od svježih vegeterijanskih sastojaka bez ili sa minimalnom količinom konzervansa i ambalaže i navode ko, kada i od čega ih je napravio.



Šta kaže Lush?
Dobar u krevetu. Omotajte se sanjivim dodirima infuzije zobi, vodicom lavande i božanstvenim Fair Trade organskim kakao maslacem. Utješno slatki apsolut tonka graha nježno se miješa sa mirisom lavandinog cvijeta kako bi utišali vaše misli i pripremili vas za miran san.
Kako koristiti?
Prije nego što obučete pidžamu i zbrišete pod plahte, posegnite za ovim sanjivim losionom i namažite cijelo tijelo.




Šta kažem ja?
Ukoliko ste ljubitelj lavande ovaj losion ćete obožavati! Prije svega da krenemo od izgleda, losion je prelijepe pastelne ljubičaste boje, a po vrhu je posut srebrenim prahom, wow! Zatim miris, oh kako fantastično miriše, obavezno pomirišite ili tražite tester da probate kada budete u Lushu, vjerujte mi na riječ oduševit ćete se! Koristim je naveće nakon tuširanja, prije nego što obučem pidžamu namažem cijelo tijelo ovim losionom i posebno na ruke gdje je puls. Na taj način se parfem širi i uspavljuje nas. Lavanda inače ima efekat smirivanja i odlična je pred spavanje.



Lush posude ili tube čuvajte, skupite ih pet, očistite i vratite Lush-u za reciklažu i na poklon ćete dobiti svježu masku za lice!!






Cijena Lush Sleepy losiona za tijelo je malo pakovanje 19,00 KM za 95 grama i veliko pakovanje 47,00 KM za 215 grama. Možete ga naručiti OVDJE. Za one koji dolaze u Tuzlu u Bingo City Centar, jednom mjesečno bude štand sa Lush proizvodima, tačan datum objavim na mojoj facebok stranici i instagram profilu @asja_m. Možete im se javiti na Lush facebook ili instagram profil i javiti im šta želite tačno da ponesu od proizvoda da kupite. Da li ste koristili neke od Lush proizvoda i kakvi su vaši utisci?


PR proizvod

You Might Also Like

1 komentari

  1. Divan proizvod. Dopada mi se recenzija, kao i tvoj blog.
    Zapratila sam te, ako zelis zaprati i ti mene.

    https://glamfashioncat.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši

Subscribe