Lush jelly mask 1000 Millihelens

3.10.17



Danas vam pišem o proizvodu koji je novitet i još uvijek nije došao kod nas u prodaju. U pitanju je Lush žele maska za lice. O Lush-u sam već pisala na blogu, pa da odma pređemo na proizvod.:)



Šta kaže Lush?
Ne, nije mit, koža kakvu želite moguća je uz razvedravajući i enzimima bogati svježi sok jabuke i tonirajući zeleni čaj. Vjerujte ljeski kada darove nosi, jer su puni adstrigenskog i antibakterijskog djelovanja. Sicilijansko ulje limuna i ulje brazilske narandže pomažu razvedriti kožu dok neroli popravlja raspoloženje.

Kako koristiti?
Koristite ju tako da uzmete komadićak i zdrobite ga među suhim dlanovima u pastu. Nanesite je na lice i pustite da djeluje 5-10 minuta. Isperite toplom vodom ili krpicom za čišćenje.


Šta kažem ja?

Prije svega moram da vam spomenem moj prvi utisak, kada sam je pokušala koristiti nisam uspjela jer je "žele". U suštini potrebno je otkinuti dio proizvoda da bi ga rastopili među dlanovima da se napravi pasta i potom nanesete na lice. Koristim je već mjesec dana i moram da priznam da se svaki put prvo igram s njom, pa tek onda koristim:) Žao mi je što nemam nečiju pomoć dok pravim ove fotografije, da vam pokažem kako proizvod izgleda u ruci, možete ga izvaditi iz posude čitavog a da se ništa ne rasipa. Smatram da je odličan proizvod za nas koji volimo da isprobavamo novitete i to ovako zanimljive a ujedno i kvaliltetne s obzirom da su organski, svježi, ručno pravljeni i da zaista pomažu našoj koži. Jedina mana je što se teže nanosi.

Žele maska je svježa maska za lice i rok trajanja joj je 4 mjeseca.



Cijena Lush jelly mask 1000 Milihelens žele maske za lice je 20,00 KM za 65 grama proizvoda.  Možete je poručiti OVDJE. Da li ste probali neke od Lush proizvoda i kako vam se ovaj čini?

PR proizvod

You Might Also Like

3 komentari

  1. Nisam probala nikako ovu masku, jer kao što i sama kažeš, nema ga na našem tržištu. Ali se čini kao jako zanimljiva maska i kao jako korisna ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Giveawy

    OdgovoriIzbriši

Subscribe