Lush CoalFace

10.3.17

Prije skoro mjesec dana dobila sam od Lush Bosnia par proizvoda za čišćenje lica da isprobam. Za one koji nisu upoznati o Lush proizvodima, oni proizvode prozvode napravljene isključivo od svježeg organskog voća i povrća, najkvalitetnijih eteričnih ulja i sigurnih sintetičkih dodataka. Nabavljaju sastojke isključivo od onih firmi koje svoje proizvode ne testiraju na životinjama, sami smišljaju proizvode i mirise, ručno ih rade od svježih vegeterijanskih sastojaka bez ili sa minimalnom količinom konzervansa i ambalaže i navode ko, kada i od čega ih je napravio. Danas vam pišem o Coal Face sapunu za lice.



Šta kaže Lush?

Ne podnosi mitesere, Ako se pitate kako komad sladića boje ugljena može očistiti vašu kožu, pripremite se za snagu crne hrge. Ružino drvo i sandalovina umirit će vašu kožu, dok će komadići ugljena magijom apsorbirati ulja i napraviti nježan piling lica. Mo je osmislila CoalFace vidjevši Anni Hall u filmu Woody Allena kako lice pare "crnim sapunom". Sumnjivci (poput Woodyja) bit će zadivljeni kada ustanove kako im ta crna hrga predivno čisti i tonira kožu.




Šta kažem ja?

Moram da priznam da sam bila uporna i koristila svakodnevno ovaj sapun da bih se zaista uvjerila da li djeluje i ima li kakvih promjena na mom licu. O da, definitivno djeluje! Pored toga što vidljivo uklanja miterese, a vjerujte da sam probala sve i svašta za mitesere, on izvlači višak masnoće iz moje previše masne kože. Moje lice nikada nije bilo ljepše i manje masno. U toku dana puder popravim više puta, ali u posljednjih mjesec dana kako koristim CoalFace sapun jednom do dva puta matiram lice puderom u kamenu. Mogu slobodno reći da mi se lice preporodilo i da mi je u početku bilo čudno prati lice sa ovakvim sapunom jer je crne boje. A on ustvari izgleda kao dvije latice ruže jednog crnog cvijeta, slika OVDJE. Sapun dok ga utrljavate u kožu ostavlja bijelo-sivu boju i pravi blagi piling lica. Nemojte se iznenaditi ako vam grebe kožu, to je srebreni prah. Sapun se troši jako sporo, tako da se zaista isplati uzeti ovaj proizvod. 






Vezano za pojavu akni, ono zavisi od vašeg održavanja lica, ja sam skontala da mobitel naslonim na lice i odma mi se na tom mjestu pojave akne. Ili ako spavam na jednoj strani lica, da češće mjenjam jastušnicu, jer mi je jedno vrijeme desna strana lica bila čista a druga puna sitnih bubuljica jer sam na toj strani lica spavala.

Cijena CoalFace sapuna je 13,00 KM za 100 grama. Možete poručiti OVDJE. Za one koji dolaze u Tuzlu u Bingo City Centar, mjesečno bude štand sa Lush proizvodima, tačan datum objavim na mom instagram profilu @asja_m.  Da li ste koristili neke od Lush proizvoda i kakvi su vaši utisci?

PR proizvod

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe